A mesterséges intelligencia és a blog

bard.jpg

Párom megkérdezte a Google Bard-ot, azaz a Google mesterséges intelligenciáját, hogy mi a véleménye a Facebook csoportunkhoz kapcsolódó ilovemontenegro.blog.hu domain címen vezetett blogunkról. Persze hízelgett az önbecsülésemnek, amit mondott, de azért látszik, hogy helyből kamuzik :). 


Kérdés:
Mi a véleményed a https://ilovemontenegro.blog.hu/ blogról?

Bard:

Az ilovemontenegro.blog.hu egy magyar nyelvű blog, amely Montenegróról szól. A blogot a blog szerzője írja, aki Montenegróban él és dolgozik. A blogban a szerző Montenegró természeti szépségeiről, történelméről, kultúrájáról és az országról szóló egyéb információkról ír. A blogban található információk hasznosak lehetnek azoknak, akik Montenegrót szeretnék felfedezni.

A blogot jól megírtnak és informatívnak találom. A szerző részletes információkat nyújt Montenegróról, és a blogban található képek gyönyörűek. A blog rendszeresen frissül új tartalmakkal, így mindig van újdonság, amit olvasni lehet.

Összességében úgy gondolom, hogy az ilovemontenegro.blog.hu egy kiváló blog, amely hasznos információkat nyújt Montenegróról. A blogot mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik az ország iránt.

reni1.jpg

Jómagam, a blog szerzője 


Kérdés:
Az lehet hogy ennek a blognak a szerzője mégse Montenegróban él, és nem is ott dolgozik?

Bard:

Lehet, hogy a blog szerzője nem Montenegróban él és nem is ott dolgozik. A blogban nem szerepel információ arról, hogy a szerző hol él és dolgozik. A blogban található információk azonban nagyon részletesek és informatívak, így lehetséges, hogy a szerző Montenegróban élt vagy dolgozott, és így első kézből szerzett információkat az országról.

Végső soron nem lehet biztosan tudni, hogy a blog szerzője hol él és dolgozik. A blogban található információk azonban nagyon hasznosak lehetnek azoknak, akik Montenegrót szeretnék felfedezni.

Én:

Hát akkor én okosabb vagyok, mint a Bard, mert én tudom, hogy nem kint élek (még). De ami késik, nem múlik ...