Húsvéti kihívás 2020

alapkep2_kismeret.jpg

Most, hogy oly távolinak tűnik számunkra Montenegró, szeretnénk egy kihívással közelebb hozni csoporttagjainkhoz. Húsvét közeledtével olyan kihívást hirdetünk, melynek célja a csoportunkban közzétett eddigi információkból összeállított kvíz helyes megfejtése. A maximális pontszámot elérők között tárgynyereményt sorsolunk, mely garantáltan közelebb hozza a nyertest Montenegróhoz. A kvíz nem könnyű, csak bátraknak ajánljuk!

Szabályok:

1) a megfejtéseket az alábbi e-mail címre kell megküldeni a részvételhez: jessyrose.vlog@gmail.com

2) beküldési határidő: 2020. 04. 13. 24:00

Eredményhirdetés: 2020. 04. 18. 15:00

3) a maximális pontszámot elérők között nyertest sorsolunk.
I. helyezett nyereménye: kisebb értékű, Montenegróhoz kapcsolódó tárgynyeremény, amit postázunk számára (Amennyiben a nyertes nem magyarországi, hanem külföldi lakhellyel rendelkezik, annak a tárgynyereményt csak magyarországi kézbesítési cím megadása mellett tudjuk postázni)
II-III. helyezett nyereménye: 50 szakértői pont (geocaching Montenegró kihívásunk kapcsán írjuk jóvá)

4) További pontszerzési lehetőség:
Aki a kvízben szereplő bármely témakörben a Facebook csoportunknak megfelelő szakcikket készít, és a szabályoknak megfelel, nem totális találat esetén is szerezhet 50 szakértői pontot, ezzel hozzájárul a posztjának közzétételéhez. Aki biztosra akar menni, a kvíz megfejtésével egyidejűleg küldje meg a szakcikket a megadott e-mail címre. Egy pályázó maximum két szakcikkel pályázhat.

5) Az szerepel a nyertesek közötti tárgynyeremény sorsolásban, aki a 13+1 kérdésből álló kvízt hibátlanul megfejti és a pályázati adatlapot megfelelően kitölti és beküldi a megadott e-mail címre.

6) Részvételi feltételek: A pályázónak a Montenegró szerelmesei Facebook csoporttagjának kell lennie. A sorsoláshoz szükséges megküldeni a kitöltött kvíz fájlt, kitöltött adatlappal, valamint külön doc fájlban a szakcikket, amennyiben azzal is nevezni szeretnének.

7) A tárgynyeremény nyertese hozzájárul ahhoz, hogy a nyeremény megérkezése után szelfit készít magáról és a nyereményről és megküldi a csoport adminisztrátora számára annak Facebook csoportunkban való közzététele érdekében.

8) Azonos témában készült szakcikkek közül akár egy, akár több is kerülhet publikálásra az adminok döntése szerint.

A KVÍZ FÁJL A RÉSZVÉTELI ADATLAPPAL LETÖLTHETŐ INNEN