Montenegró szerelmesei hírlevél (I. évf / 1. szám)

hirlevel_fokep.jpg

2019. június 29-én indítottuk útjára az Ilovemonenegro blogunkhoz kapcsolódóan Facebook csoportunkat Montenegró szerelmesei címmel, mivel úgy éreztük, szükség lehet egy olyan közösségi fórumra, ahol nem csak az általános tudnivalókról, információkról lehet tájékozódni, hanem az országot érintően mélyebb információkhoz, történeti háttérhez, kirándulási ötletekhez, érdekességekhez lehet hozzáférni, szóval azok számára szólóan, akik nem csak egyszer látogattak Montenegróba, hanem úgy, mint mi, örökre szóló szerelembe estek vele, és szeretnék jobban megismerni. A júniusi írásokból készült, első hírlevelünk tölthető le az alábbiakban.

Nem utolsósorban célunk volt a már korábban létrehozott, Montenegrót népszerűsítő blogunkat (https://ilovemontenegro.blog.hu/) szélesebb körben megismertetni, az ott közzétett cikkeket nagyobb érdeklődő közönséghez eljuttatni.

Az első hónapunk alatt 144 csoporttagunk lett, mely ahhoz képest, hogy szűkebb célcsoportot céloztunk meg, speciálisabb, szakavatottabb érdeklődőknek szólóan, nem kevés ez a szám.

Örömmel vettük észre, hogy a csoport tagjai is szívesen írnak hasznos, mindenkinek többlet tudást biztosító, sőt inspiráló cikkeket, ezért úgy véljük, hogy érdemes a havi közzétett anyagokból hírlevelet készíteni ahhoz, hogy ezek az infók összegyűjtve, kézzelfogható módon is megjelenjenek. A hírlevélben szereplő cikkek az adott hónapban megjelent blog és Facebook bejegyzések rezüméje, ezért érdemes a megjelölt linkeken a cikkeket tovább olvasni és a részletes információkat megismerni.

A hírlevél letölthető az alábbi képre kattintva, jó olvasást kívánunk!

i_evf_1szam.jpg