A túrázás szerelmeseinek figyelmébe

Hiking Montenegro mobilapplikáció

petar_jovanov.jpgGyalogos túrák Montenegróban mobilalkalmazás segítségével: a túrázás szerelmesei számára mostantól elérhető egy ingyenes mobilalkalmazás (Hiking Montenegro néven kereshető az app áruházakban), melynek révén listát és áttekintést kaphatnak az érdeklődők az összes rendelkezésre álló és megjelölt túraútvonalról, valamint lehetőséget kapnak saját útvonalak bejegyzésére a térképen.

Az alkalmazást az USA montenegrói nagykövetsége által finanszírozott projekt részeként hozták létre, elismerve azt a kezdeményezést, amely hozzájárul a montenegrói turisztikai kínálat javításához és diverzifikálásához.

0.pngHiking Montengro App jelképe

A kétnyelvű alkalmazás ingyenesen letölthető Android és iOS eszközökön. A felhasználó rendelkezésére áll egy rögzített túraútvonal-rendszer, amely térképeket, fotókat és áttekintéseket tartalmaz.

1.png

A túraútvonalakat a nehézség, azaz a nyomvonal bonyolultsága, hossza és elhelyezkedése szerint lehet keresni és szűrni területi egységek vagy nemzeti parkok szerint. Lehetőség van új útvonalak egyszerű létrehozására és hozzáadására telefonon is.

3.png

Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tájékozódjon az aktuális körülményekről, például az időjárási viszonyokról és a pályák lezárásáról, figyelmeztetéseket kapjon a veszélyekről, pihenőhelyeket és szállásokat találjon; vagy leírás, helyszín és fotók küldésével jelentsen felmerült problémát; így figyelembe véve az ösvényeken sétáló emberek és a természet biztonságát.

2.png

További blog bejegyzéseink túrázás témakörében: https://ilovemontenegro.blog.hu/tags/hiking

Technikai információk: